Over ons

Wat is Linked?

Linked is een nieuwe, eigentijdse kerk voor Renkum en omgeving. Wij geloven dat een kerk in de eerste plaats bestaat uit mensen. Mensen die het verlangen hebben om samen hun leven met God te delen en dit ook uit te dragen naar anderen om hen heen. Wij geloven dat Jezus Christus de hoop is voor deze wereld en dat de kerk het middel van God is om deze hoop uit te dragen. Als kerk willen wij mensen laten weten dat God van hen houdt en samen deze liefde delen en beantwoorden. We willen dat Gods liefde zichtbaar wordt in deze wereld, door elkaar te helpen, met elkaar te delen en hoop te brengen.

De naam Linked

Linked staat voor linken of verbinden. Als kerk willen wij ons met God en mensen verbinden. In de eerste plaats met God. Wij geloven dat God van ons houdt en zich met ons wil verbinden. Die liefde willen wij beantwoorden en delen met mensen om ons heen. Daarom verbinden wij ons met mensen die ook geraakt zijn door Gods liefde. Door samen op te trekken en het geloof te delen groeien wij samen in onze verbinding met God. Maar ook met mensen die God nog niet kennen. Wij verbinden ons aan deze mensen zodat wij Gods liefde aan hun kunnen laten zien.

Missie en visie

Missie

Mensen laten weten dat God van hen houdt en samen deze liefde delen en beantwoorden.

Visie

Linked is een plek waar; Iedereen welkom is, we God ontmoeten en onze relatie met Hem delen, we naar elkaar omzien en voor elkaar zorgen, we hoop brengen aan de mensen om ons heen en een verschil maken in deze wereld.

Wie nemen dit initiatief?

Bij de ontwikkeling van de plannen voor een nieuwe kerk in Renkum zijn twee gezinnen betrokken. Marfred & Rebecca van Leijenhorst en Mattijs & Joelle Bron. Zoals gezegd; een kerk draait om mensen. Dit is dan ook iets wat wij niet alleen kunnen. We hopen dat er meer mensen zijn uit Renkum en omgeving die met ons mee willen gaan doen.