Start Prayer Course

Na de succesvol verlopen Alpha cursus, die begin 2018 werd gehouden, geeft Linked hier nu een vervolg aan door in januari 2019 de Alpha Prayer Course te starten.

De Prayer Course is een cursus over gebed waarin het ‘Onze Vader‘ centraal staat. Tijdens de bijeenkomsten bekijken we een korte introductiefilm met onderwerpen als voorbede, onbeantwoord gebed en leren luisteren. Aansluitend is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan aan de hand van bijhorende gespreksvragen De eerste drie bijeenkomsten van deze cursus staan gepland op zondag 6 en 20 januari en op zondag 3 februari. De laatste drie bijeenkomsten van de cursus zullen plaats vinden op zondag 5 en 19 mei en op zondag 2 juni.

De bijeenkomsten beginnen om 10.00 uur met koffie en thee in de cultuurzaal van het MFC Doelum, Hogenkampseweg 45 in Renkum. Rond 10:15 uur zullen de diensten starten. De diensten die vallen op de eerste zondag van de maand worden afgesloten met een gezamenlijke lunch. Iedereen is van harte welkom en aanmelden is niet nodig.