Een nieuw seizoen!

We gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij en een nieuw seizoen van Linked staat voor de deur. Aanstaande zondag trappen we alweer het derde seizoen van Linked af. We zijn enthousiast en nieuwsgierig wat dit seizoen gaat brengen. Komend seizoen gaan we aan de slag met het nieuwe thema: ‘Over genade gesproken…’ Onze God is liefde en vol van genade. Wat betekent dit voor onze relatie met God, de manier waarop we als kerk met elkaar omgaan en met de mensen om ons heen? Komend seizoen hopen we dat met elkaar te ontdekken. We hopen je zondag te zien om elkaar maar bovenal God te ontmoeten. Ook zullen we de nieuwe plannen voor komend seizoen bekend maken. Kortom een dienst die je niet wilt missen!

Linked dienst – Zondag 1 september 10:00 uur
De eerste dienst van het nieuwe seizoen! We beginnen om 10.00 uur met koffie en thee in de cultuurzaal van het MFC Doelum. Er is kinderwerk aanwezig. En we sluiten de dienst af met een gezamenlijke lunch.