Jaarplanning

Afgelopen dienst hebben we de nieuwe plannen voor komend seizoen bekend gemaakt. In dit bericht zetten we de belangrijkste punten nog even op een rij.

Net als vorig seizoen is er elke eerste en derde zondag van de maand een dienst. Een kleine verandering is dat de lunch na afloop van de dienst is verschoven naar de derde zondag van de maand. De gebedsavond is eens per maand, op de dinsdagavond na de tweede zondag van de maand. Elk vierde weekend van de maand is er een Linked IN of een Linked OUT activiteit.

Vorig seizoen is er een goede start gemaakt met een mannen- en een vrouwenavond. Daar gaan we komend seizoen dan ook mee verder mee. Tot slot hebben we dit jaar ook drie blokken van twee studieavonden ingepland. Deze staan gepland in de maanden september, maart en mei. Tijdens deze studieavonden willen we de tijd nemen om dieper op een bepaald onderwerp in te gaan.

Er is een Jaarplanning Linked 2019-2020 gemaakt, zodat het voor iedereen overzichtelijk en duidelijk is wanneer welke activiteit plaats vindt. Zet de activiteiten alvast in je agenda, zodat jij geen moment hoeft te missen.

We hebben erg veel zin in het nieuwe seizoen!