Linked in november

Ook deze maand nodigen we je van harte uit voor de activiteiten van Linked. Hierbij een overzicht van alle activiteiten in de maand oktober.

Linked Dienst – Zondag 3 november 10.00 uur

Tijdens deze dienst vieren we de tweede verjaardag van Linked.  Om 10.00 uur snijden we de taart aan. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent. Verder zal deze dienst een open mic dienst zijn. Het thema is Wat betekent genade voor jou? Iedereen mag delen wat genade voor je betekent. Denk aan een Bijbelgedeelte/ een anekdote/ levensgebeurtenis/een film- of muziekfragment. Voel je vrij om rondom dit thema iets te delen deze ochtend.  Wanneer je beamer nodig hebt hiervoor, vinden we het fijn om dat vooraf te weten. Mail hiervoor naar info@linkedrenkum.nl Tijdens de dienst is er ook kinderwerk aanwezig.
Locatie: Cultuurzaal MFC Doelum.

Gebedsavond – Dinsdag 12 november 19.45 uur

Deze avond zullen we samen bidden voor Renkum, Linked en elkaar.  Je bent van harte welkom om mee te bidden. Vanaf 19.45 uur is er inloop met koffie en thee zodat we om 20.00 uur kunnen beginnen met bidden.
Locatie: Wilfred & Corine, Reijmerweg 57, Renkum

Linked Dienst – Zondag 17 november 10.00 uur

Tijdens deze dienst zal Marfred spreken en verder gaan met het thema over Genade gesproken. We beginnen om 10.00 uur met koffie en thee in de cultuurzaal van MFC Doelum. We zullen de ochtend afsluiten met een gezamenlijke lunch waar iedereen ook van harte welkom is. Tijdens de dienst is er kinderwerk aanwezig.

Locatie: Cultuurzaal MFC Doelum

Linked In – Zondag 24 november 15.00 uur

Op de laatste zondag van november is het weer tijd voor Linked In. We gaan deze zondag met elkaar wandelen en we willen daarna pannenkoeken met elkaar eten. We starten om 15.00 uur. Meer informatie hierover volgt nog.

Locatie: wordt nog bekend gemaakt.

Vrouwenavond – Dinsdag 26 november 20.00 uur

In november zal de tweede vrouwenavond van Linked plaatsvinden. Het onderwerp voor deze avond is groei in je relatie met God. Op deze avond zal er veel ruimte zijn om elkaar beter te leren kennen en te kletsen. Een avond waar elke Linked vrouw bij wil zijn: reserveer de datum in je agenda!

Locatie: volgt nog.

Verder nog een vooraankondiging voor december. We wijzigen een zondagse bijeenkomst in deze maand. Hierbij alvast een overzicht van activiteiten voor die maand.

Zondag 1 december 10.00 uur                    Linked Dienst

Dinsdag 10 december 19.45 uur                 Gebedsavond

Zaterdag 21 december                                Linked Out

Zondag 22 december 10.00 uur                  Linked dienst, zonder lunch

Dinsdag 24 december                                  Kerstnachtdienst