December: Twee keer kerst!

De laatste maand van 2019 breekt al weer bijna aan. Een hectische maand vaak door de feestdagen en afsluitingen het jaar. We hopen dat jullie ook (en misschien wel juist in deze maand) weer de tijd nemen om deel te nemen aan de activiteiten van Linked. Samen willen we graag ook in december kerk zijn met elkaar en voor anderen.  

Linked Dienst – Zondag 1 december 10.00 uur

Tijdens deze dienst zal Dave Frederikz spreken. Hij is samen met zijn vrouw de oprichter van het Adelaarsnest, wat nu HOPE is. Uit deze gemeente komen Marfred & Rebecca en Mattijs & Joëlle. We beginnen om 10.00 uur met koffie en thee in de cultuurzaal van MFC Doelum. Tijdens de dienst is er ook weer kinderwerk aanwezig.  

Locatie: Cultuurzaal MFC Doelum

Gebedsavond – Dinsdag 10 december 19.45 uur

Deze avond willen we samen bidden voor Renkum, Linked en elkaar. Je bent van harte welkom om mee te bidden. Vanaf 19.45 uur is er inloop met koffie en thee zodat we om 20.00 uur kunnen beginnen met bidden. 

Erbij link: Bid je mee? Geef het hier aan
Locatie: Wilfred & Corine, Reijmerweg 57, Renkum

Linked OUT – zaterdag 14 december 10.30 uur

Op deze zaterdag willen we gaan flyeren in het dorp voor de kerstnachtdienst en ook het Kerst Familiefeest. Om 10.30 verzamelen we bij Sjoerd & Ellen en dan zullen we op verschillende plekken gaan flyeren en de flyers in de brievenbussen rondom Doelum bezorgen. Als afsluiting kunnen we samen een tosti eten in Doelum.

Erbij link: Flyeren voor de Kerstdiensten, doe je mee?

Locatie verzamelen: Ellen & Sjoerd, Kerkstraat 37, Renkum

Niet één maar twee kerstdiensten!

Kerst Familiefeest – Zondag 22 december 10.00 uur                 

Kerst kan dit jaar dubbelop gevierd worden bij Linked. Naast de Kerstavonddienst hebben we dit jaar ook voor het eerst een Kerst Familiefeest. Een speciale dienst waar kerst gevierd kan worden met het hele gezin! Samen kerstliederen zingen, de adventskaarsen aansteken, de kids van Linked die een liedje voorbereid hebben en een poppentheater waarmee het kerstverhaal wordt verteld. Kortom een gezellige kerstdienst om kerst samen te kunnen vieren.

Nodig vooral andere gezinnen, kinderen en geïnteresseerden uit om dit Kerst Familiefeest mee te maken.  Voor de allerkleinsten is er kinderopvang aanwezig. Deze dienst beginnen we om 10.00 uur en sluiten we af met koffie & thee en wat lekkers erbij. 

Locatie: Locatie: Cultuurzaal MFC Doelum

Kerstnachtdienst – Dinsdag 24 december 20.00 uur                   

Inmiddels voor de derde keer organiseren we een Kerstavonddienst op dinsdag 24 december. Deze avond willen we samen vieren dat Jezus uit liefde voor ons naar de wereld is gekomen. Het thema van deze dienst is dan ook ‘Love came down’. Het belooft weer een sfeervolle kerstavonddienst te worden waarin we samen zingen onder begeleiding van een band, een film kijken met interviews van mensen uit Linked en een overdenking over het thema ‘love came down’.

Nodig als je wilt ook voor deze dienst buren, collega’s, vrienden en/of familie uit. Ons gebed is dat mensen geraakt zullen worden door Gods liefde die doorklinkt in het kerstverhaal. Na de dienst zal er gluhwein en warme chocolademelk geserveerd worden. 
Locatie: Locatie: Cultuurzaal MFC Doelum