Eerste dienst van 2020!

De beste wensen voor het nieuwe jaar! We hopen dat je dit jaar overvloedig gezegend zal worden en dat we met elkaar weer een mooi jaar gaan beleven.

We kijken terug op een mooie decembermaand met twee feestelijke kerstdiensten. Voor het eerst een familie kerstfeest en voor de derde maal een mooie kerstavonddienst! Bedankt voor iedereen die geholpen heeft met de voorbereidingen en de uitvoering hiervan!

Linked Dienst – Zondag 5 januari 10.00 uur

Tijdens deze dienst zal Marfred spreken en het thema van de dienst is Hoop doet leven. We beginnen om 10.00 uur met koffie & thee en oliebollen in de cultuurzaal van MFC Doelum. Tijdens de dienst is er kinderwerk aanwezig.  

Locatie: Cultuurzaal MFC Doelum

Gebedsavond – Dinsdag 14 januari 19.45 uur

Deze avond willen we samen bidden voor Renkum, Linked en elkaar. Je bent van harte welkom om mee te bidden. Vanaf 19.45 uur is er inloop met koffie en thee zodat we om 20.00 uur kunnen beginnen met bidden. 

Erbij link: Gebedsavondlink; klik hier om je aan te melden
Locatie: Wilfred & Corine, Reijmerweg 57, Renkum

Linked Dienst – Zondag 19 januari 10.00 uur

Tijdens deze dienst zal Rebecca spreken en het thema van de dienst is ‘Over genade gesproken… de naakte waarheid’. We beginnen om 10.00 uur met koffie en thee in de cultuurzaal van MFC Doelum. Tijdens de dienst is er kinderwerk aanwezig. Na de dienst gaan we samen lunchen. Als je nu al weet dat je mee eet of juist niet, meld dat even in de erbij app. Dan kunnen we een betere schatting doorgeven aan Doelum. Uiteraard kan je ook zondag beslissen of je mee eet!

Erbij link: Lunch je mee? Geef het hier aan.

Locatie: Cultuurzaal MFC Doelum

Linked IN – Zondag 26 januari 16:30 – 19:00 uur

Op deze Linked In dag willen we samen gaan eten in de vorm van een lopen buffet. We hopen dat iedereen wat eten en drinken mee wil nemen, zodat we met elkaar een lekkere maaltijd zullen hebben. Voor bestek, borden en glazen wordt gezorgd, nu de inhoud nog . We zullen samen eten op een nieuwe locatie, namelijk de Broedplaats in Renkum aan de Groeneweg.

Erbij link: Klik hierbij om je aan te melden voor het lopend buffet van Linked

Locatie: Broedplaats Renkum, Groeneweg 12, 6871 DD Renkum.

En om alvast te noteren voor de heren van Linked:

Mannenavond – Dinsdag 28 januari 19.45 uur

Erbij link: Linked mannenavond  
Locatie: Sjoerd & Ellen, Kerkstraat 37, Renkum