Linked Nieuwsbrief

Tjah, hoe begin je een nieuwsbrief als de vorige ruim een jaar geleden verschenen is??? Doe je gewoon alsof je neus bloedt of trek je het boetekleed aan? Om maar eens twee mooie spreekwoorden uit de kast te halen. Want het heeft natuurlijk te lang geduurd voordat deze nieuwsbrief van Linked is verschenen. En terwijl ik aan het nadenken ben hoe ik deze nieuwsbrief ga beginnen, schiet mij ineens te binnen dat het jaarthema van Linked wel eens redding kan bieden. ‘Over genade gesproken…’ zo luidt ons jaarthema. ‘Genade’ ik geloof dat elk mens het nodig heeft. Soms zelfs bij het schrijven van een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief geven we meer uitleg over hoe we als Linked bezig zijn met dit thema. En natuurlijk lees je ook meer over de laatste ontwikkelingen van Linked.

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief.