Laatste nieuws

20 augustus start het nieuwe seizoen!

Na een korte zomerstop starten het nieuwe seizoen op zondag 20 augustus. De dienst start om 10 uur in de cultuurzaal in Doelum.

Zomerstop!

In de periode van half juli tot half augustus hebben we onze zomerstop. Tijdens deze periode zijn er geen kerkdiensten (23 juli en 6 augustus vervalt). Ook hebben we dan ook geen studie- en gebedsavonden. Na de zomerstop zullen we de studie- en gebedsavonden voortaan op woensdagavond voortzetten (voorheen op dinsdagavond). Kijk op de agenda voor de actuele data. Het nieuwe seizoen start op zondag 20 augustus! We hopen je dan te ontmoeten.

Bezoek ons tijdens Renkum Bomvol

Zaterdag 24 juni nemen we deel aan Renkum Bomvol. We staan met een kraam in de dorpsstraat van Renkum. We hebben er weer zin in en wellicht ontmoeten we je daar!

We kijken dankbaar terug op een bijzondere Alpha cursus!

We hebben onlangs onze eerste Alpha cursus afgerond. We hebben een bijzondere tijd gehad met de deelnemers. Lekker gegeten, inspirerende thema’s behandeld. Maar bovenal genoten van de open sfeer en hartelijke ontmoetingen.

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief

Zomerstop augustus

De hele maand augustus zijn er vanwege de zomerstop geen activiteiten. Op zondag 4 september gaan we weer van start!

26 juni geen dienst in Doelum

Op zondag 26 juni gaan we genieten van poffertjes en pannenkoeken bij de Panoramahoeve. Hierdoor komt de reguliere kerkdienst in Doelum te vervallen. Zin om mee te gaan? mail naar info@linkedrenkum.nl

23 januari opdraagdienst

Op zondag 23 januari hebben we een feestelijke dienst. We zullen die ochtend ons jongste kind opdragen. Iedereen is hierbij van harte welkom!Vanaf zondag 5 september gaat Linked weer diensten houden.

Met dankbaarheid en vol verwachting delen we met jou het goede nieuws dat Linked weer normale (fysieke) kerkdiensten gaat houden. Dit doen we op onze vertrouwde locatie in Doelum in Renkum.

Meer informatie hierover lees je in deze nieuwsbrief.

Linked en corona

Er zijn bij onze activiteiten geen beperkende maatregelen van toepassing.