Linked in oktober

Ook deze maand nodigen we je van harte uit voor de activiteiten van Linked. Hierbij een overzicht van alle activiteiten in de maand oktober.

Studieavond Identiteit – Dinsdag 1 oktober 19.45 uur

Deel 2 van het thema Identiteit. Bram en Greet Flippo zullen verder gaan met dit onderwerp. Vanaf 19:45 uur is er inloop met koffie en thee zodat we om 20:00 uur kunnen starten.

Locatie: Kinderwerkruimte MFC Doelum

Linked Dienst – Zondag 6 oktober 10.00 uur

Tijdens deze dienst zal Mattijs spreken en heeft als titel: Let op: Genade kan bijwerkingen hebben. We beginnen om 10.00 uur met koffie en thee in de cultuurzaal van MFC Doelum. Tijdens de dienst is er kinderwerk aanwezig.

Locatie: Cultuurzaal MFC Doelum

Gebedsavond – Dinsdag 15 oktober 19.45 uur

Samen bidden voor Renkum en omgeving en voor elkaar. Bid jij mee? Vanaf 19.45 uur is er inloop met koffie en thee zodat we om 20.00 uur kunnen beginnen met bidden.

Locatie: Wilfred & Corine, Reijmerweg 57, Renkum

Linked Dienst – Zondag 20 oktober 10.00 uur

Tijdens deze dienst zal Bruce (van HOPE Ede) spreken. We beginnen om 10.00 uur met koffie en thee in de cultuurzaal van MFC Doelum. We zullen de ochtend afsluiten met een gezamenlijke lunch waar iedereen ook van harte welkom is. Tijdens de dienst is er kinderwerk aanwezig.

Locatie: Cultuurzaal MFC Doelum

Mannenavond – Dinsdag 22 oktober 20.00 uur

In oktober zal de tweede avond voor mannen van Linked plaatsvinden. Verdere informatie volgt hierover nog. Alle mannen: zorg dat je erbij bent.

Locatie: Sjoerd & Ellen, Kerkstraat 37, Renkum

Linked OUT –  Zaterdag 26 oktober 14.30 uur   

In het laatste weekend van oktober zal er weer een Linked Out activiteit plaatsvinden. Meer informatie volgt hierover nog. Reserveer alvast zaterdag hiervoor in je agenda.

Locatie: volgt later

Kortom: Er is weer genoeg te doen in oktober. We zien uit naar je aanwezigheid!